Welkom op de site van Henk Kok

maandag 3 oktober 2022

Welkom


Deze website is een hobby van een gepensioneerde IT man. Ik ben het eerste jaar na mijn pensionering in de web technologie gedoken, omdat ik er helemaal geen ervaring mee had. Deze site is het resultaat van die studie.

Langzaam maar zeker wordt de inhoud van deze site meer naar mijn zin. Voor het onderwerp 'besluitvorming over IT'  heb ik de artikelen reeks inmiddels afgerond. Als u hier in ge├»ntresseerd bent, raad ik u aan de artikelen min of meer in de volgorde van de tabellen te lezen, zodat u een totaalbeeld krijgt. Commentaar blijft altijd welkom en kunt u onder het artikel schrijven zodat iedereen er van kan profiteren.

De komende tijd zal ik vooral nieuwe werkjes publiceren in de verschillende 'gallery's van het onderwerp 'verbeelding'. Ik heb op dit moment weer een actieve periode als schilder. De overige onderwerpen vul ik alleen aan als er iets te melden valt. Pik mee wat er van uw gading is. Alles is gratis en niet meer dan een poging om u in actie te krijgen.

Ik heb wel eens gek scherend gezegd: "het doet er niet veel toe hoeveel talen je vloeiend spreekt als je niets te vertellen hebt". Dat geldt zeker ook voor mij. Ik kan publiceren wat ik wil, maar u bepaalt of wat ik publiceer er iets toe doet of niet. Uw mening doet er toe. Laat dat gerust weten met behulp van het contactformulier.

Bedankt voor uw belangstelling.


De plaatjes in de slideshow zijn een selectie uit mijn verzameling panorama foto's die ik sinds het jaar 2000 heb gemaakt. Klik op het plaatje om de volledige slideshow te zien.
Write comment (0 Comments)