Afdrukken
Deze website is een hobby van een gepensioneerde IT man. Ik ben het eerste jaar na mijn pensionering in de web technologie gedoken, omdat ik er helemaal geen ervaring mee had. Deze site is het resultaat van die studie.

Langzaam maar zeker wordt de inhoud van deze site meer naar mijn zin. Voor het onderwerp 'Besluitvorming over IT' heb ik de artikelen reeks inmiddels afgerond. Als u hier in geïntresseerd bent, raad ik u aan de artikelen min of meer in de volgorde van de tabellen te lezen, zodat u een totaalbeeld krijgt. Commentaar blijft altijd welkom.

De komende tijd wil ik veel nieuwe artikelen publiceren over diverse onderwerpen die mij al jaren boeien. Dat gaat even wat tijd kosten en misschien is het wel nooit helemaal af. Pik mee wat er van uw gading is. Alles is gratis en niet meer dan een poging om u in actie te krijgen.

Ik heb wel eens gek scherend gezegd: "het doet er niet veel toe hoeveel talen je vloeiend spreekt als je niets te vertellen hebt". Dat geldt zeker ook voor mij. Ik kan publiceren wat ik wil, maar u bepaalt of wat ik publiceer er iets toe doet of niet. Laat dat gerust weten met behulp van het contactformulier.

Als je wilt communiceren staan er tegenwoordig meer middelen beschikbaar dan ooit, maar
1. als je iets geheim wilt houden, praat er dan zelfs niet over.
2. als je wilt dat iets in brede kring verspreid wordt, vertel het dan en zeg er bij dat het 'geheim' is.
3. als je iets met iedereen wilt delen, publiceer dan in een tijdschrift, schrijf een boek of hou een website bij.
4. als je aandacht wilt, neem dan een Facebook account.

Bedankt voor uw geduld.


De plaatjes in de slideshow zijn een selectie uit mijn verzameling panorama foto's die ik sinds het jaar 2000 heb gemaakt.